Terug naar workshop1

Wilt u onderlinge samenwerkingsverbanden bevorderen binnen uw onderneming of samenwerken met andere ondernemingen binnen uw branche? Gaat uw onderneming zich hervormen/ reorganiseren? Wilt u uw kennis en ervaringen vergroten ? Netwerken met ondernemingen van uw aard?

Lees hieronder verder!

Is uw bedrijf in voortdurende beweging, houdt uw bedrijf haar eigen grondslagen en principes voortdurend tegen het licht. Wellicht raakt u het plafond als het gaat om deze overgang te implementeren in de organisatie, zodanig dat uw bedrijfsresultaten stagneren. Dat de kwaliteit van uw bedrijfsvoering daarmee structureel wordt belemmerd.

De mens, een ingewikkeld ingrediënt, is de fundament voor het leggen van de eerste bouwsteen voor uw bedrijf. Zijn intellect en persoonlijkheid richten het bedrijf op, op alle mogelijke domeinen.

De mens creëert netwerken en samenwerkingsverbanden binnen uw branche, organisatie en afdelingen en uiteindelijk tussen medewerkers. Deze leiding richt zich op de volgende invalshoeken;

A)     Bedrijfscultuur

B)     Communicatie

Infrastructuur en architectuur van uw bedrijf wordt deels bepaald door bedrijfscultuur. Wat zijn uw aandachtplekken binnen uw onderneming? Beschrijf de karakteristiek van uw wandelgangen en van uw werkplekken. De architectuur zou pas compleet zijn wanneer er een toevoeging is van eigen kunst. Eigen kunst geeft iets extra’s aan uw werkomgeving.

U kunt de kennis en inzichten van uw collega’s ontvouwen op een manier die bijdraagt tot een nog succesvoller en gerenommeerde firma door de medewerkers een workshop ‘kunst en teamvorming’ aan te bieden.

Het doel van deze workshop is;

A)     Nieuw inzicht binnen de cyclus van het management

B)     Een gedegen formule van uw bedrijfsvisie

Uw wanden, die gesierd zijn met eigen gemaakte kunsten, zullen uw werknemers inspireren en herinneren  aan een constructieve, geslaagde en gezellige workshop!

Terug naar workshop1