Zie ook Workshop2

Tekenles workshop voor bedrijven,scholen en instellingen.

*Zie prijslijst workshop 

Geef uw bedrijfsfeest of teambuildingsdag een extra impuls, door een gerichte tekenles te organiseren, waarbij elk personeelslid binnen 2 uur een schitterende tekening kan vervaardigen, compleet ingelijst in een passe-partout. Het is niet belangrijk of men wel of geen tekentalent bezit. Dankzij een vernieuwde tekenmethodiek is succes voor de volle 100% verzekerd. Verras uw personeel of gasten en zorg voor een onvergetelijke dag! 

Professionele begeleiding  Onder de professionele begeleiding van een kunstenaar gezamenlijk een kunstwerk maken. In teamverband werken aan een kunstwerk of gedurende ÚÚn dag in groepjes een expositie tot stand brengen. Door middel van tekenen en/of schilderen leren de deelnemers op creatieve wijze samen te werken. Zo bouwt u aan de teamgeest, werkt u aan de interne communicatie en bevorderd de creatieve samenwerking. De deelnemers leren zoeken naar creatieve oplossingen. Het resultaat zijn een aantal kunstwerken die een blijvende herinnering zijn aan een positieve creatieve dag.

Organiseer derhalve voor uw werknemers of samen met uw afdeling een activiteit in de vorm
van een Tekenles workshop!  Gezelligheid, humor en een stuk teambuilding komen samen in een 2 uur durende creatieve tekenles! 

Beeldende Coaching met Stef Frank . Beeldende kunst roept emoties op, lokt reacties uit, provoceert soms zelfs. Kunst schept ruimte, en geeft zo nieuwe ideeŰn. Het voedt de creativiteit en intu´tie. Beeldende coaching maakt gebruik van die kwaliteiten door beeldende kunst en coaching te combineren. Het resultaat is een sterk intu´tief proces, waarbij u uw ontwikkelingsvragen op een geheel andere wijze benadert.

Algemeen De waarde van beeldende kunst is dat het iets in ons raakt dat moeilijk in woorden te vatten is. Kunst kan inspireren, op nieuwe ideeŰn brengen. Vaak bestaat coaching uit praten. De waarde daarvan is groot, maar u weet, soms kunt u uzelf in verwarring brengen door rationele analyses, zodat ontwikkeling eerder geremd dan gestimuleerd wordt.
Beelden zijn rechtstreeks. Beeldende coaching neemt daarom als startpunt het beeld. Op beeldende wijze wordt u uitgedaagd te werken aan uw ontwikkelingsdoelstellingen. U hoeft geen begaafd kunstenaar te zijn. De uitdaging is u te begeven op wellicht voor u minder vertrouwde uitingsvormen, en te ervaren wat deze teweeg brengen. U wordt gestimuleerd uw intu´tie te gebruiken, uw rechtstreekse impulsen, uw gevoel.
In het programma, dat uit een ochtend of middag bestaat, wordt u in kleine groepjes begeleid door
Beeldend Kunstenaar Stef Frank

Onderwerpen Onderwerpen hebben te maken met persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van uw creatieve en intu´tieve vermogens daarbij. Beeldende coaching is een benaderingswijze van uw ontwikkelingsvragen. Uitgangspunt is dat u uw eigen ontwikkelingsdoelstelling inbrengt.

Beeldende coaching bestaat uit ÚÚn volle dagdeel actief bezig zijn in een kleine groep.

Programmastructuur
Het programma kan ook op maat en als een in-company aangeboden worden. In-company kan het programma ook ingezet worden ter versterking van teamsamenwerking en de behandeling van teamproblemen.

Doelen Doel van beeldende coaching is uw creatieve vermogens te stimuleren, ˇˇk ten aanzien van uw eigen persoonlijke ontwikkeling. Kijken met een andere bril, ontdekken en verkennen van gebieden die in uw dagelijkse werk misschien onderbelicht blijven, om zo op nieuwe oplossingen en inzichten te komen. 

Resultaten Nieuwe oplossingen door te kijken naar uw Ĺvertrouwdeĺ patronen en problemen op een andere manier;
- Ontwikkeling van uw gevoel, intu´tie, en creativiteit ten aanzien van vragen die u bezighouden;
- Antwoorden op werkmatige problemen, loopbaanvragen, persoonlijke effectiviteit
- In teamverband kan het programma ingezet worden ter versterking van teamsamenwerking.

Communiceren

Oftewel het contact en interactie tussen mensen, speelt een belangrijke rol op de werkvloer. Communiceren bestaat uit verbale en nonverbale communicatie. Vooraf communicatie, gaat een fase in van beeldvorming. Men verplaatst zich in een situatie, toont begrip, houdt rekening met een emotionele toestand, slaat eerdere ervaringen op en gaat dan verbaal communiceren. Beeldvorming heeft een sterke invloed op de nonverbale communicatie d.w.z . de lichaamstaal, intonatie en mimiek.

Bij twijfel aan de oprechtheid of waarheid van de boodschap, wordt meer waarde gehecht aan de nonverbale communicatie. Nonverbale communicatie overtreft de verbale communicatie. Door de creativiteit van werknemers te prikkelen, oefent men doormiddel van beeldvorming zich bewust te maken van hun eigen bekwaamheid en het effect daarvan. Men leert te communiceren op een andere level.

Zie ook Workshop2

 

Informatie
Voor verdere informatie en/of een offerte, kunt u mailen naar info@art4everybody.com

 

 

Amateurwerk

Amateurwerk

Amateurwerk

Amateurwerk

Amateurwerk

Amateurwerk

Amateurwerk

Amateurwerk

 

  

 

Zie prijslijst workshop prijslijst / uitleg prijslijst / uitleg prijslijst / uitleg