Zorgorganisatie Art4everybody

Art4everybody Zorgorganisatie

Home Logeerweekend Vakantieopvang Thuisbegeleiding Dagopvang Euro Disney Media Foto´s Contact Prijzen

Het opvoeden van een tiener met autisme spectrum (A.S.S.) en kinderen met een diagnose ADHD vraagt veel van ouders. Het neemt u en uw gezin geheel in beslag. Af en toe op adem komen, zodat u wat tijd heeft voor uzelf en elkaar is geen luxe. Wij hebben een aanbod van verschillende activiteiten voor kinderen, tieners en jong volwassenen in de leeftijd van 6 tot en met 23 jaar. Het ontlasten van de ouders en het bieden van een fijne tijd voor het kind staat centraal bij Art4everybody. Zorgorganisatie Art4everybody bestaat sinds oktober 2007.

Thuisbegeleiding

Begeleiding individueel: het plannen van dagelijkse activiteiten, stimuleren en motiveren, vriendschappen opbouwen en onderhouden, leren communiceren, omgaan met conflicten, waarden en normen, zelfvertrouwen, zelfstandigheid, zelfredzaamheid, zelfacceptatie, ontlasten van ouders.


De doelen tijdens een vakantieopvang zijn: Zelfredzaamheid, Vriendschappen opbouwen en onderhouden, Omgaan met conflicten, Leren communiceren, Normen en waarden, Zelfvertrouwen, Zelfstandigheid, Zelfacceptatie.

Art4everybody Zorgorganisatie

 

 

© Art4everybody.com, Whatsapp: +316 447 825 76, E: steffranken@gmail.com

W: www.art4everybody.com, BTW-nummer NL 818044718B01, KvK 17207137