Logeerweekend

a) Logeerweekends + vacantie  programma 2018 zie info

b) Ondersteunende en activerende thuisbegeleiding zie info

c) Weekendopvang zie info

d) Activiteitendagen programma  zie info

e) Zomerkampen programma  zie info

f) Logeerweekend DisneylandŽ Paris (Frankrijk) zie info

Meld je aan voor een van de bovengenoemde activiteiten

Er zijn voldoende plaatsen beschikbaar

Logeerweekend  Het opvoeden van een tiener met een autisme spectrum (A.S.S.) en kinderen met ADHD vraagt veel van ouders.

Het neemt u en uw gezin behoorlijk in beslag. Af en toe een weekend op adem komen, zodat u wat tijd heeft voor uzelf en elkaar, is geen luxe. De logeerweekenden van Art4Everybody.com maken dat mogelijk. Terwijl u even bijtankt, zorgen wij ervoor dat uw zoon of dochter een heerlijk logeerweekend heeft.   Art4Everybody.com organiseert voor tieners met autisme spectrum (A.S.S.) en kinderen met ADHD maandelijks een logeerweekend . Een weekend duurt van vrijdag 18.00 uur tot en met zondag 18.00 uur.

De locaties in Nederland

Op de volgende parken organiseren wij logeerweekenden: 

1) Centerparcs  De Eemhof
Slingerweg 1
3896LD Zeewolde

2) Centerparcs De Kempervennen
Kempervennendreef 8
5563VB Westerhoven

Agenda logeerweekenden   zie info

Met welke doelgroepen wordt er gewerkt:

Kinderen in het spectrum van autisme en ADHD en kinderen met Downsyndroom in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Gedragsmatig moeten de kinderen wel in de groep passen. Een weekend duurt van vrijdag 18.00 uur tot zondag 18.00 uur.

De begeleiding

Uw zoon of dochter logeert samen met leeftijdgenootjes en begeleiders in een bungalow. De groep bestaat uit vier deelnemers, die het hele weekend worden begeleid door twee vaste, professionele begeleiders. Vooraf aan het logeerweekend krijgen de ouders en kids een zogenaamd logeerweekend-boek waarin alle wensen en gegevens worden opgeschreven die belangrijk zijn voor de begeleiding en de samenstelling van het programma. Het boek gaat mee naar het logeerweekend en wordt door de jongere of begeleiding bijgehouden.

Voor wie?

De logeerweekenden zijn geschikt voor jongeren vanaf zes jaar met een beperking. Hun gedrag moet passen binnen een groep. Helaas kunnen jongeren met zware of agressieve gedragsproblemen niet komen logeren.

Een vast basisprogramma zorgt voor een duidelijke structuur.

De procedure

U kunt uw kind geheel vrijblijvend aanmelden voor een Logeerweekend. Hierop krijgt u van ons een inschrijfformulier met vragenlijst. Er wordt gekeken in welke groep en met welke begeleider uw kind het beste geplaatst kan worden. Na ontvangst van het inschrijfformulier nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek /Intakegesprek bij u thuis.

U krijgt van te voren een uitnodiging en informatie, zodat u weet wanneer het weekend gehouden wordt. Tijdens het weekend kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen om te informeren hoe het met uw kind is gegaan. Indien er problemen met uw kind zijn zullen wij altijd contact met u opnemen om dit samen met u af te stemmen.
Na het weekend kunt u aangeven of u uw kind vaker wilt later logeren bij ons. U bent dus vrij om te kiezen en heeft u verder geen verplichtingen meer met ons.

Wat zijn de kosten

De activiteiten, begeleiders en accommodatie bepalen de kosten. U kunt hiervoor aanspraak maken op een Persoons Gebonden Budget (PGB). Voor de aanvraag van een PGB kunt u terecht op www.pgb.nl

Prijs per weekend

500,00 euro per kind

Dit is inclusief verblijf, eten, drinken en de activiteiten die wij gaan ondernemen.

Aansprakelijkheid tijdens een logeerweekend:

Art4everbody aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of schade van welke aard dan ook, tijdens of ten gevolge van een verblijf van een logeerweekend.

Aanmelden en/of voor het aanvragen van informatie

Mail uw vraag/aanvraag naar   info@art4everybody.com

Wij mailen en bellen u dan z.s.m. terug.  

*Onze begeleiders zijn professionals die ruime ervaring hebben met speciale kinderen. Naast ervaring beschikken zij over een relevante opleiding op minimaal MBO niveau. Onze begeleiders hebben een verklaring omtrent gedrag (V.O.G) dat is afgegeven door het  ministerie van justitie.

 

 

 

 

 

art4everybody.com

art4everybody.com

art4everybody.com

art4everybody.com

art4everybody.com

art4everybody.com

Stef met zijn ArtKIds na afloop van een tekensessie tijdens een Logeerweekend

art4everybody.com

 TV-Uitzending RTL4 met Anniko van Santen & Stef's Art Kids

art4everybody.com

Stef's Art Kids presenteren TV-Show

art4everybody.com

TV-presentatrice Anniko van Santen en Stef Frank tijdens de TV-Show

art4everybody.com

Anniko spreekt de Art Kids toe

art4everybody.com

 

stef

stef

Stef Frank, Laura en Anniko van Santen tijdens de Kids Art Expo

stef

 

stef

stef

 stef

TV-optreden in TELEKIDS ( RTL4 ) met Irene Moors 

stef

 

stef

 TV-optreden in TELEKIDS ( RTL4 ) met Irene Moors 

stef

stef

stef

stef

stef

stef