Jeugdzorg, a,b,c,d,e,f,g 

a) Logeerweekends + vacantie  programma 2018 zie info

c) Begeleiding aan huis zie info

d) Weekendopvang zie info

e) Activiteitendagen programma  zie info

f) Zomerkampen programma  zie info

g) Logeerweekend DisneylandŽ Paris (Frankrijk) zie info

Meld je aan voor een van de bovengenoemde activiteiten !

PGB  De hierboven genoemde vormen van begeleiding is te financieren vanuit een persoongebonden budget (PGB). Indien u nog geen PGB heeft, kijk dan op deze pagina www.pgb.nl

Jeugdzorg, Logeerweekend  Het opvoeden van een tiener met een autisme spectrum (A.S.S.) en kinderen met ADHD vraagt veel van ouders.

Het neemt u en uw gezin behoorlijk in beslag. Af en toe een weekend op adem komen, zodat u wat tijd heeft voor uzelf en elkaar, is geen luxe. De logeerweekenden van Art4Everybody.com maken dat mogelijk. Terwijl u even bijtankt, zorgen wij ervoor dat uw zoon of dochter een heerlijk logeerweekend heeft.   Art4Everybody.com organiseert voor tieners met autisme spectrum (A.S.S.) en kinderen met ADHD maandelijks een logeerweekend . Een weekend duurt van vrijdag 18.00 uur tot en met zondag 18.00 uur.

Zoals u weet zijn onze begeleiders allen specifiek door ons voor hun taak opgeleid. Wij werken in een klein groepsverband met kinderen met een zelfde problematiek, waardoor ook herkenning ontstaat en acceptatie. In de besloten kleine groep krijgt een ieder de waardering, aandacht en structuur aangeboden, passend bij de groep en de persoonlijkheid.Het programma erg afwisselend en komen verschillende competenties aan bod.

 

Wij richten ons in de groep op het verminderen en beheersbaar maken van psychische, sociale en emotionele  stoornissen: zoals anti- sociaal gedrag,  oppositioneel opstandig gedrag,  geslotenheid, en(faal)angsten.

Het werken aan onzekerheid en vergroten van de eigenwaarde, acceptatie dat het goed is zoals je bent.

 

Vooral plezier hieraan beleven en het gewenste resultaat behalen voedt de eigenwaarde.

Sport vooral om uitdagingen aan te durven gaan zoals (wand beklimmen, Boogschieten, High Adventure op 15 meter hoogte) grenzen verleggen en waarin competitie een uitdaging betekent

Onze begeleiders hebben een verklaring omtrent gedrag (V.O.G) dat is afgegeven door het Ministerie van Justitie.

*Zie prijslijst/Info