Terug  Beeldend Management    Home

Tekenles Workshop voor bedrijven, scholen en instellingen. Geef uw bedrijfsfeest of teambuildingsdag een extra impuls, door een gerichte tekenles te organiseren, waarbij elk personeelslid binnen 2 uur een schitterende tekening kan vervaardigen, compleet ingelijst in een passe-partout. Het is niet belangrijk of men wel of geen tekentalent bezit. Dankzij een vernieuwde tekenmethodiek is succes voor de volle 100% verzekerd. Verras uw personeel of gasten en zorg voor een onvergetelijke dag! 

Professionele begeleiding. Onder de professionele begeleiding van een beeldend kunstenaar gezamenlijk een kunstwerk maken. In teamverband werken aan een kunstwerk of gedurende één dag in groepjes een expositie tot stand brengen. Door middel van tekenen en/of schilderen leren de deelnemers op creatieve wijze samen te werken. Zo bouwt u aan de teamgeest, werkt u aan de interne communicatie en bevorderd de creatieve samenwerking. De deelnemers leren zoeken naar creatieve oplossingen. Het resultaat zijn een aantal kunstwerken die een blijvende herinnering zijn aan een positieve creatieve dag.

Organiseer derhalve voor uw werknemers of samen met uw afdeling een activiteit in de vorm van een Tekenles workshop!  Gezelligheid, humor en een stuk teambuilding komen samen in een 2 uur durende creatieve tekenles! 

  • Startdatum maandag 13 augustus 2007
  • Prijs: 13,50 euro per persoon per uur (vanaf 20 personen) incl.tekenmaterialen. De genoemde prijs is exclusief BTW en - op locatie - reiskostenvergoeding (0,19 eurocent per km).
  • De kennismakingsgesprekken worden voor de eerste keer gehouden in week 32. Heeft u een voorkeursdag voor een gesprek, mail het dan naar stef@art4everybody.com
  • Docent: Industrial Designer / Tekenleraar Stef Frank.