Terug  Gallery 1   Gallery2    Home

Geachte meneer, mevrouw,

Onze illustraties en Cartoons kunnen worden ontworpen om elke stijl te omvatten en perfect in uw project te passen. Of het nu gaat om kinderboeken, het tekenen van cartoons t.b.v. kranten, vakbladen of het maken van promotiemateriaal. De cartoons t.b.v. kranten, vakbladen Gemeentebladen kunnen bestaan uit een enkele cartoon per dag, week, maand, al naar gelang het blad wordt uitgegeven. Aan het eind van een jaar kan er een paginagrootte eindejaarscartoon worden vervaardigt met de belangrijkste actuele gebeurtenissen van het afgelopen jaar (zie http://art4everybody.com/Gallery1.htm). 

Degene die dit allemaal mogelijk maakt is Cartoonist/Illustrator Stef Frank uit Veldhoven. Hij maakte zijn studies af aan De Design Academy te Eindhoven alsmede de Rietveld Kunstacademie te Amsterdam. Een voorpaginacartoon is een komische vertaling van een actuele gebeurtenis. 

Een dergelijke cartoon dat wordt uitgevoerd in pen of penseel, kost 115,00 euro exclusief BTW. De originele cartoon wordt getekend op A4-formaat, daarna zal het worden verkleind op het formaat dat u wenst.

Hopende dat wij voor uw blad werkzaam mogen zijn, verblijven wij,

Met vriendelijke groet,
Art4Everybody.com

B.d. Stef Frank
Dir./Industrial Designer
Lariksbeek 11
5501GP Veldhoven
Postbus 467,
5600 AL Eindhoven  
T:040-842 53 55
F:040-842 53 55
M:06-447 825 76
E:stef@art4everybody.com
W:
www.art4everybody.com

Voor verdere informatie en/of een offerte, kunt u mailen naar stef@art4everybody.com

Terug  Gallery 1   Gallery2    Home