Terug  Gallery 1   Gallery2    Home

Onze illustraties en Cartoons kunnen worden ontworpen om elke stijl te omvatten en perfect in uw project te passen. Of het nu gaat om kinderboeken zowel als mascottes, het tekenen van cartoons t.b.v. kranten, vakbladen of het maken van promotiemateriaal. Degene die dit allemaal mogelijk maakt is Cartoonist/Illustrator Stef Frank uit Veldhoven. Hij maakte zijn studies af aan De Design Academy te Eindhoven alsmede de Rietveld Kunstacademie te Amsterdam.

Een illustratie is ideaal om in verschillende soorten ontwerpen in te passen. Als u een product heeft dat klaar is om in de handel te worden gebracht, brengt een illustratie een extra focus aan op de verpakking. We werken gemakkelijk samen met andere grafische studio's in het leveren van illustraties voor hun ontwerpen, contacteer ons voor verdere afspraken.

Door het heel eigen karakter van illustraties is het moeilijk om zomaar een vaste prijs op een bepaald ontwerp te plakken. Ons goedkoopste werk bestaat doorgaans uit een schets, uitgewerkt in potlood of penseel. Terwijl onze duurdere designs gedetailleerd zijn en meestal ook groter van formaat. Alle illustraties kunnen geleverd worden in het formaat dat u wenst.

Prijzen vanaf  50 - 500 euro, voor de duurdere designs c.q. werken zijn de prijzen vanaf 500 - 4.000 euro

Voor verdere informatie en/of een offerte, kunt u mailen naar stef@art4everybody.com