Zorgorganisatie Art4everybody

Art4everybody Zorgorganisatie

Home Logeerweekend Vakantieopvang Thuisbegeleiding Dagopvang Euro Disney Media Foto´s Contact Prijzen

Het opvoeden van een tiener met autisme spectrum (A.S.S.) en kinderen met een diagnose ADHD vraagt veel van ouders. Het neemt u en uw gezin geheel in beslag. Af en toe op adem komen, zodat u wat tijd heeft voor uzelf en elkaar is geen luxe. Wij hebben een aanbod van verschillende activiteiten voor kinderen, tieners en jong volwassenen in de leeftijd van 6 tot en met 23 jaar. Het ontlasten van de ouders en het bieden van een fijne tijd voor het kind staat centraal bij Art4everybody. Zorgorganisatie Art4everybody bestaat sinds oktober 2007.

Dagopvang

Het kind gaat dan één dag mee naar en pretpark, zoals de Efteling, MoviePark Germany, Walibi of een andere activiteit. Ook organiseren wij twee keer per jaar een drie daagse trip naar Euro Disney Parijs. De doelen zijn hier ook hetzelfde als bij het weekendopvang.


De doelen tijdens een Dagopvang zijn: Zelfredzaamheid, Vriendschappen opbouwen en onderhouden, Omgaan met conflicten, Leren communiceren, Normen en waarden, Zelfvertrouwen, Zelfstandigheid, Zelfacceptatie.

Art4everybody Zorgorganisatie

 

© Art4everybody.com, Whatsapp: +316 447 825 76, E: steffranken@gmail.com

W: www.art4everybody.com, BTW-nummer NL 818044718B01, KvK 17207137